• Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: H πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της ακίνητης περιουσίας σας παρέχει λύσεις για κάθε σας ανάγκη.
 • Εκτίμηση Ακινήτου: Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας διαθέτουν άριστη γνώση της κτηματαγοράς με αποτέλεσμα την άρτια εκτίμηση ενός ακινήτου.

  Η αγοραστική αξία ενός ακινήτου επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται η τοποθεσία, τα τετραγωνικά μέτρα, η γενικότερη κατάστασης του ακινήτου, η ποιότητα της κατασκευής, οι πρόσφατες συγκρίσιμες πωλήσεις, αλλά και η τρέχουσα κατάσταση της κτηματαγοράς η οποία μπορεί να επηρεάσει άμεσα την τιμή πώλησης του.
 • Νομικές Συμβουλές για Συμφωνίες Ακίνητης Περιουσίας: H South Coast Real Estate σε συνεργασία με μόνιμους συνεργάτες από τα μεγαλύτερα Δικηγορικά γραφεία των Αθηνών σας παρέχει τις απαραίτητες νομικές συμβουλές που σας εξασφαλίζουν ασφάλεια και έλλειψη σπατάλης χρόνου στην διαδικασία αγοράς, πώλησης ή μίσθωσης ενός ακινήτου. Επιλέξτε το παρακάτω link για να δείτε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την αγορά και πώληση ενός ακινήτου.
 • Εύρεση Αγοραστή / Μισθωτή / Ανάθεση Ακινήτου: Η εύρεση του καταλληλότερου αγοραστή ή μισθωτή αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Η διαδικασία αυτή βασίζεται στην προώθηση των ακινήτων στη σωστή τιμή πώλησης ή μίσθωσης αντίστοιχα.

  Η South Coast Real Estate υπόσχεται την άμεση προώθηση στο σωστό target group του πελατολογίου μας.

  Η ιδανική προβολή του ακινήτου σας ενδυναμώνεται καθημερινά σε όλα τα websites προώθησης ακινήτων τόσο στην εγχωρία αγορά όσο και στο εξωτερικό μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο τμήμα της εταιρίας μας που σε καθημερινή βάση αναβαθμίζει τις θέσεις προώθησης του εκάστοτε ακινήτου στα πιο γνωστά Real Estate websites.

  H South Coast Real Estate επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση και κατάρτιση όλων των συνεργατών με εκπαιδευτικά σεμινάρια, στενή παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς, προγράμματα κατάρτισης της νομοθεσίας αλλά της διαπραγματευτική ικανότητας των agents μας, σας προσφέρουν μια καθολική υποστήριξη σε όλους τους τομείς της αγοραπωλησίας και μίσθωσης των ακινήτων.
 • Χρηματοδότηση: Μέσα από τις άριστες σχέσεις μας με τις συνεργαζόμενες με εμάς τράπεζες μεσολαβούμε για την χορήγηση δανείων.
 • Ανακαινίσεις: Προσφέρουμε μια συνολική υποστήριξη στην εύρεση και ανάθεση των έργων ανακαίνισης είτε ανάμεσα στους υπάρχον δίκτυο συνεργατών μας ( αρχιτέκτονες, interior/exterior designers, μηχανικούς κ.α) είτε από την ευρύτερη αγορά έτσι ώστε να καλύψουμε το 100% των δικών σας αναγκών.

  Οι συνεργάτες μας βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσουν σημαντικά ερωτήματα προτού προχωρήσετε σε μια ανακαίνιση όπως: πόσο θα κοστίσει, ποια τα οφέλη για το ακίνητό σας μετά από μια ανακαίνιση, το μέγεθος της απόδοσης της επένδυσης σας αλλά και ποια είναι η σωστή επιλογή ενός ανακαινισμένου ακινήτου η πώληση ή η ενοικίαση;
 • Ασφάλιση ακινήτων: Παρέχουμε υπηρεσίες ασφάλισης ανάλογα με τις ανάγκες σας μέσα από το δίκτυο των συνεργατών μας.
 • Δυνατότητα επαγγελματικής φωτογράφισης του ακινήτου σας.
Loading...